april x fyra

Eftersom det är ny månad tänkte jag vi skulle ta oss en titt på hur april har sett ut vid fyra andra tillfällen.
 
2009 gick jag sista året på gymnasiet och vi som gick trav fick åka upp till Östersund för att tävla i STC-cupen, vilket är en tävling i travkunskap mellan olika gymnasieskolor i Sverige. Det är idealtidskörning och idealtidsridning, fystest, teori och sen avslutas det hela med ett ponnylopp. Vi var sjukt grymma (och hade lite tur) och lyckades vinna hela tävlingen.
 
2011 genomförde jag min första herrsitting med Skösex. Herrsittningen är en finsittning med trerätters, vinbjud och massa spex och dans vi tjejer har förberett i flera månader innan.
 
I april 2013 åkte jag och Michaela till Hurghada i Egypten. En av mina härligaste resor fortfarande. Vi snorklade bland vilda delfiner, red på stranden och bara njöt av sol och värme. Kan verkligen rekommendera Egypten som resmål.
 
2015 var jag också utanför Sverige, men den här gången i London tillsammans med fyra tjejkompisar. Vi shoppade, turistade, shoppade lite mer och besökte naturhistoriska muséet. Höjdpunkten på resan var dock dagen på Warner Bros Studios och inspelningsplatsen för Harry Potter-filmerna. Mitt fangirlhjärta dog lite av allt fint.
 
Nu håller jag tummarna för att årets april blir lika fint och bra som det brukar. Men det är svårt att missyckas med en månad då blommor och blad slår ut, värmen kommer och hela Sverige njuter.
Tillbakablickar | |
Upp