vegetarisk bbq-bun med oumph!

Förra veckan lagade jag ett recept med oumph!-filéer som blev så himla, himla gott. Därför tänkte jag vara hygglig och dela med mig av det receptet.
Till två stycken buns (korvbröd) behöver du:
2 korvbröd
4 oumph!-filéer
0,5 dl god BBQ-sås
1 vitlöksklyfta
Några skivor ost
Nacho-ostkräm (recept ↓)
Timjanpicklad rödlök (recept ↓)
Gör först den picklades rödlöken och nacho-ostkrämen. Tina filéerna och marinera sen i såsen och en pressad vitlöksklyfta. Stek sen filéerna i lite rapsolja så de får lite färg. Lägg bröden på tallrikar och bred på nacho-ostkräm , lägg i filéerna, några skivor ost och timjanpicklad rödlök. Ät och njut!
Nacho-ostkräm:
1 dl creme fraiche
1 dl riven ost
0,5 tsk gurkmeja
Salt
Mixa ihop samtliga ingredienser och smaka av med lite salt.

Timjanpicklad rödlök:
1 dl vitvinsvinäger
2 dl strösocker
3 dl vatten
3 rödlökar
1 msk timjan
Koka upp vinäger, socker och vatten och ställ åt sidan. Skiva löken tunt. Lägg sen lök och timjan i en glasburk, häll på lagen så att det täcker. Sätt på locket och ställ åt sidan.
Gott! Såg att vår vego-affär fått in oumph! nu. Måste testa!