sånt ni inte sett innan, mars

Har en hel del opublicerade bilder från månaden som gått. Har haft så himla mycket saker att göra hela tiden och har försökt dokumentera det mesta. Det är ju inte alltid det passar att göra ett helt inlägg om ett fint ögonblick, istället kör vi ett uppsamlingsinlägg med massa bilder istället.
 
Mars inleddes med dimmiga morgnar och soliga dagar. Såhär mysigt var det en morgon när jag kom till jobbet.
 
Vi passade på att ha utflyttningsfest innan det var dags att börja packa ihop hela lägenheten. Sjukt rolig fest där vi var 20 stycken som klämde ihop oss på våra 29 kvadrat. Tycker bilden summerar festen ganska bra, lite suddig, dans ståendes i soffan och härliga människor.
 
En eftermiddag i stallet tog jag en härlig promenad med Hilma. Njöt av solen, hittade årets första tussilago och hästmyste. Fina, fina Hilma ♥
 
Lagom till påsken fick vi ett sjukt stort påskägg fullproppat med godis av väldigt nöjda föräldrar.
 
Sista natten i Skövde sov Michaela och Louise över. Vi åt mat på golvet, pratade massor och fixade med det sista i lägenheten.
 
Väl nerflyttad i Göteborg har jag gått och gått och gått. Det är ju onekligen bästa sättet att upptäcka en ny stad.
 
Catrin har fått med mig på en joggingtur upp till Änggårdsbergen hela två gånger. Jobbigt som jag vet inte vad men så himla fin utsikt när man väl kommit upp. Här ska det picknickas till vår och sommar tänker jag.
 
Och här kommer två selfies lastat. Först en sjukt nöjd tjej som varit ute och sprungit för första gången på typ ett år #kvadrupelhaka och sen ännu en himla nöjd tjej som njöt av sol och glass.
 
Avslutar med hur fint solen sken in i vårt vardagsrum härom dagen. Alltså solen <3
Månadens bilder | |
#1 - - Lili:

Det ser ut som en härlig månad, gillar verkligen dimbilden och vad fint solen lyser in på sista bilden!

Svar: Ja, det har varit en rolig och intensiv månad :) jaa, var ju ännu finare i verkligheten men försöker ju fånga såna ögonblick så gott det går.
Amanda Martinsson

#2 - - Ajli Müller:

sv: Men vad kul med nytt jobb! Det låter som att du har en god vecka planerad :)

Svar: Ja, det blir förhoppningsvis väldigt kul ^^
Amanda Martinsson

#3 - - Jeanette:

Dimma förgyller verkligen en morgon! :)

Svar: Ja, det gör det verkligen :)
Amanda Martinsson

Upp